Shop Info

Hvem er jeg

Mit navn er Bo Nielsen, jeg har lavet denne lille hjemmeside/shop – www.salg.bo47.dk. – for letter at kunne sælge min brugte film. (og så synes jeg det er hyggeligt at banke sådan en lille biks op), så se det som min egen lille DBA, dog kun med film og film relateret ting.

Husk endelig at kigge forbi med jævne mellemrum, for jeg sætter løbende “nye” film til salg og justere priserne på de film der allerede er lagt op.

Ordre / Forsendelse

HUSK!!!

Hvis du vælger at betale med Mobilpay at skrive dit ordre nummer ind i det der tekst felt der er i Mobilpay appen. Ellers er det ret svært for mig at se du har betalt og hvad du har betalt for.

Er din ordre ikke betalt inden for 3 dage (og hvis du ikke har kontaktet mig, hvis du har problemer) så bliver den slettet og filmene sat til salg igen.

Jeg sender til hele landet, man skal dog købe for minimum 50kr for at få det sendt.

Man kan altid afhente det på Vesterbro i København også ved køb for mindre beløb end de 50kr. Hvis du vælger selv at hente, kontakter jeg dig på SMS eller mail, så vi kan aftale et afhentnings tidspunkt der passe os begge to.

Er du usikker på at handle på siden, så er du velkommen til at skrive til mig og så kan vi tage den over mail i stedet. (skriv gerne de film du gerne vil køb i din første besked, så skal jeg nok holde dem til dig, så vidt det er mig muligt)

Hvem jeg deler dine data med og hvor længe gemmer jeg den

Jeg hverken deler eller gemmer dine data, alt bliver slette senest 14 dage efter din ordre er modtaget eller hentet.
(jeg skal ikke kunne udelukke at der ligger noget cookie noget i baggrunden, men i så fald blive det info ikke brugt eller delt med nogen)

Nyhedsbrev!

Jeg arbejder lidt på et nyhedsbrev, men det er ganske nyt for mig så det går ikke så hurtigt 🙂
Men planen er at jeg vil sende en mail ud ca. en gang om måneden, hvis der er kommet “nye” varer i biksen.

Du får muligheden for – når du køber noget – at tilmelde dig allerede nu, du bestemmer selvfølgelig helt selv om du vil modtage dem (lige nu kommer der ikke noget) og du kan altid framelde dig igen.

Velkommen!